Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu
Gyenes Krisztina
óvodapedagógus
 

Középfokú tanulmányaimat a Kölcsey Ferenc Gimnázium ökológiai szemléletű szakán kezdtem el teljesíteni. A 9. osztály elvégzése után intézményt váltottam és a Kőbányai Szent László Gimnáziumban folytattam tovább a tanulást. 2018-ban érettségiztem, ezután gyógypedagógia szakra szerettem volna jelentkezni egyetemre, azonban mielőtt ezt választottam volna, a középfokú végzettségem birtokában elhelyezkedtem gyógypedagógiai asszisztensként a Budapesti Bárczi Gusztáv Óvoda, Általános Iskola és Készségfejlesztő Iskola intézményében. 1 évig általános iskolai osztályban, valamint óvodai csoportban is dolgoztam egyaránt, ez idő alatt pedig egy gyógypedagógiai segítő munkatárs szakirányú OKJ képzést is sikeresen elvégeztem.
Az az 1 év, amit 2019. és 2020. között eltöltöttem a gyógypedagógiai szférában, az ébresztett rá arra, hogy másmilyen szakmát szeretnék választani és ezáltal sikerült meghoznom azt a döntést, hogy gyógypedagógia szak helyett óvodapedagógia szakon szeretném inkább megkezdeni a felsőfokú tanulmányaimat. 2020. júliusában nyertem felvételt az ELTE Tanító- és Óvóképző Karára, óvodapedagógus szakra, levelező munkarendben.
2020. szeptemberében kezdtem el dolgozni a Kápolnásnyéki Napsugár Óvodában, a Csiga csoport pedagógiai asszisztenseként. Érzésem szerint sikerült hamar beilleszkednem a gyermekek közösségébe és a munkaközösségbe is egyaránt. Jó együttműködésben végezzük a kicsikért a munkánkat, napjaink jó hangulatban telnek.


Örülök annak, hogy ilyen környezetben tehetek szert gyakorlati tapasztalataimra és sajátíthatom el majd azt a szakmát, amit magaménak érzek, amivel életem folyamán foglalkozni szeretnék.