Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Pillangó csoport

Csoportunkba óvodánk legfiatalabb gyerekei járnak, akiket szeptemberben egy nyugodt, barátságos csoportszoba várt.
Jelenleg 27 a csoportunk létszáma, közülük 17 fiú és 10 lány, akik betöltötték a 3 évet. A mindennapjainkat igyekszünk családias hangulatban, derűs légkörben eltölteni.
A kezdeti sírós napokat magunk mögött hagytuk, mostanra mindenki vidáman, mosolyogva érkezik reggel a csoportszobába. Természetesen nem maradhat el a mindennapi ölelés, a kedves szavak, a meghitt beszélgetések, hogy nyugodtan és jókedvűen teljenek a napjaink. Rajtunk – óvónénik dajka néni – kívül sok játék nyújt ahhoz segítséget, hogy a gyerekek jól érezzék magukat napközben. Mostanra már elég sok mondókát, éneket, mesét ismerünk, vannak kedvenceink is. Szívesen hallgatunk zenét, éneklünk, táncolunk, tornázunk nap mint nap. Nagyon szeretjük a vizuális tevékenységeket, főleg a festést, gyurmázást. A játszócsoportok folyamatosan változnak, jellemző az építő, konstruáló játék, vannak, akik közösen alkotnak, várat, autópályát, vannak, akik főzőcskéznek, vagy éppen mesekönyvet nézegetnek. Akad még, aki magányosan játszik, őt igyekszünk valamelyik játszó csoport figyelmébe ajánlani.
A gyerekek egyre érdeklődőbbek egymás felé, a tevékenységek iránt, bízunk benne ez a közösségi érzés egymás irányába folyamatosan fokozódni fog, amely a közös élményeinket fogja a jövőben gazdagítani.