Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Halacska csoport


A Halacska csoportba 29 középsős korú gyermek jár, közülük 14 fiú és 14 lány. Sajátos nevelési idényű gyermek nem jár a csoportunkba. A csoport nagy része 3. évet kezdi idén együtt. Ebben a tanévben három új gyermeket köszönthetünk csoportunkban, de bízunk benne, hogy hamar megszoktak és megszeretnek minket, a kis közösségünket.
A gyermekek ez idő alatt jól elsajátították a csoport szokás és szabály rendjét, egyre ügyesebbek és önállóbbak. Aktívak és érdeklődőek, mindenre figyelnek, figyelmük tartós, így a legtöbb tevékenységet hosszasan tudjuk folytatni, könnyű velük tevékenykedni. Kedvenceik a mozgásos feladatok, szívesen táncolnak, énekelnek, de a kötöttebb tevékenységeket, mint a mesélés, számolás, rajzolás is szívesen végzik, kérik. Ezeket igyekszünk hetente többször, minél színesebben biztosítani számukra.
Nagyon kedves, segítőkész társaság, akik mosolygósan érkeznek, töltik el a napokat, Már egyre több barátság szövődik, könnyű őket egymás felé terelni. Felnőttek felé is nyitottak, mindenkihez bátran fordulnak.
A szülők lelkesek, segítőkészek és nyitottak felénk, jó kapcsolatban vagyunk velük. Gyermeküket és a csoportot támogató, gondoskodó szülői hozzáállás jellemzi őket.
 
A csoportban dolgozó felnőttekkel összhangban és szeretettel úszunk együtt a mi kis halacskáinkkal.